< 30 min
5,0
Dušené bílé zelí
> 60 min
5,0
Pečené kuře s pomerančovým glazé
< 20 min
4,1
Kvašená zelenina
> 60 min
0,0
Kuřecí stehna s jablky a bramborami
> 60 min
5,0
Vegetariánské knedlíčky
< 30 min
4,6
Salát s okurkou a tahini zálivkou
< 60 min
0,0
Telecí řízky v hrubé strouhance
< 60 min
4,1
Špaldové halušky se zelím a tempehem
> 60 min
4,1
Zelníky se slaninou
< 10 min
5,0
Hovězí s nudlemi a zelím
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?