Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,3 (6x)
9. 8. 2016
Sicilské marinované olivy


Velmi snadné
< 10 min
4,3 (6x)

Marinované olivy najdete na pultě každého koloniálu či stánku na trhu – jednu dvě můžete uzobnout, než se rozhodnete koupit. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1551 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 143 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/8

Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.

Související články

tapas

Tapas party

Oslavte příchod nového roku ve španělském stylu – místo klasických jednohubek a obložených chlebíčků podávejte chuťovky tapas. Zasytí vás jako večeře o několika chodech, ale přitom nabídnou nespočet zajímavých chuťových variací.