Citrony jsou na Sicílii oblíbená přísada do sladkých i slaných jídel. Rostou tam totiž na každém kroku.
Suroviny
Na recept
- Energie 5023 kcal
- Bílkoviny 113 g
- Sacharidy 378 g
- Tuky 320 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/8
Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.