Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,8 (12x)
24. 7. 2014
Salát s kuřetem a olivami
Apetit
Salát s kuřetem a olivami
Apetit


Snadné
< 60 min
4,8 (12x)

Olivy mají příjemnou ,žvýkací‘ konzistenci, proto jsou ideální do lehkých sytých salátů, v nichž doplní maso. Jejich výrazná chuť také potvrzuje, že dobrého stačí pomálu.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 129.33 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 3.67 g
  • Tuky 4.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.