Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
2,7 (18x)
18. 7. 2014
Ricottové knedlíky
Apetit
Ricottové knedlíky
Apetit


Snadné
< 30 min
2,7 (18x)

Tyhle knedlíky jsou podle dietoložky Karolíny Hlavaté ideální pro redukční diety.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 411 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 43.5 g
  • Tuky 18.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jiří Štift, z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,7/5

Hodnocení receptu

2,7/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Markéta Hladká profile image
Markéta Hladká
24.02.2016 18:07

Z dvojité dávky mi vyšly 4 porce. Ale knedlíky jsou opravdu luxusní !!!

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.