Bavorské preclíkové knedlíky jsou něco mezi karlovarskými a špekovými knedlíky. Na rozdíl od nich nebudete muset šlehat sníh z bílků ani používat příliš mnoho mouky.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 230 kcal
- Bílkoviny 14 g
- Sacharidy 22.17 g
- Tuky 9.17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva