Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,6 (5x)
18. 7. 2014
Ricottové bliny s marinovanou fetou a rajčaty
Apetit
Ricottové bliny s marinovanou fetou a rajčaty
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,6 (5x)

Bliny jsou lívanečky původem z Ruska. V kombinaci s fetou, rajčátky a bazalkovým pestem vás však přenesou ke Středozemnímu moři.


Nezhasínat obrazovku
40 blinů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

40 blinů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 35.4 kcal
  • Bílkoviny 0.93 g
  • Sacharidy 2.33 g
  • Tuky 2.18 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5