Burákové máslo buď milujete, nebo se mu vyhýbáte. Vyzkoušejte tenhle dezert, a zařadíte se do první skupiny. Moučník s arašídovým máslem představuje senzační propojení jemného bílkovo-ořechového korpusu, burákového a čokoládového krému. Nejlépe chutná odleželý a dokonale vychlazený. Navíc i v takové podobě se dobře krájí a díky tomu vytvoříte úhledné porce, na kterých vyniknou všechny vrstvy.
Suroviny
Na krém z arašídového másla
Na čokoládový krém
Na 1 porci
- Energie 1089.33 kcal
- Bílkoviny 34 g
- Sacharidy 71 g
- Tuky 75.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/11
Husa svatomartinskáHalloweenské orgieJedlé kaštanyKřehoučký jazykHřeště s vášní!