Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (16x)
31. 7. 2017
Rajčátka v alobalu
Apetit
Rajčátka v alobalu
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (16x)

Podávejte jako předkrm, přílohu nebo vegetariánský chod – výborný, snadný a rychlý.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 631 kcal
  • Bílkoviny 28 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/6

Grilovací speciál Nejlepší recepty s jahodami Dorty na den dětí

Související články

shutterstock_1990535510.webp

Neuvěříte, co všechno dokáže alobal! Vaše večeře i lednice vám poděkují

Lesklý, poddajný a nepostradatelný – alobal patří k těm kuchyňským pomocníkům, bez nichž si přípravu i skladování jídla dnes už těžko představíme. Tenká hliníková fólie dokáže udržet teplotu i vlhkost, chrání potraviny před vysycháním a poradí si s grilem, troubou i mrazákem. Zároveň ale vyžaduje trochu obezřetnosti: nehodí se pro všechny suroviny a v mikrovlnné troubě může nadělat víc škody než užitku.