Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (7x)
18. 7. 2014
Rajčata pečená s česnekem a tymiánem


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (7x)

Přirozeně sladká chuť rajčat pečením ještě zesílí. Skvěle doplní třeba mořskou rybu pečenou v solné krustě.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 30.5 kcal
  • Bílkoviny 0.5 g
  • Sacharidy 5.5 g
  • Tuky 0.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007