Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (7x)
18. 7. 2014
Pečená rajčata s piniovými jadérky a fetou


Snadné
> 60 min
5,0 (7x)

Potvrzujeme, že uvedené množství osob o tuhle nádherně vonící lahůdku svede vášnivý boj – vyzkoušeli jsme v redakci!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 272 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 22.75 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
30.01.2008 09:27
Recept se nachází v č.3/07, str.42
  profile image
Eliška
01.02.2008 16:43
Sušená rajčata jsou veliká lahůdka, která není na trhu zase tak dlouhou dobu. Dají se použít všude v italské kuchyni a vždycky s nimi zazáříte. Trošku mě na tom vadí doba přípravy :-)
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.