Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,8 (16x)
18. 7. 2014
Plněná rajčata po řecku
Apetit
Rajčata s kuskusem s rajskou omáčkou
Apetit


Snadné
< 60 min
4,8 (16x)

Kuskus je sám o sobě lahůdka, a když nasaje ještě rajskou šťávu…


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 533.5 kcal
  • Bílkoviny 12.25 g
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 19.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Leona Sodomková
28.09.2015 18:58

Vynikající recept, dlouho jsem odolávala protože jsem si nedokázala představit výsledné dílo ve spojení tolika různých ingrediencí (např. rajčata, rozinky). Moje chyba spojení bylo naprosto famózní. Ochucený kuskus se u nás zabydlel jako příloha i bez rajčat, ale ve spojení s nimi je to dokonalá harmonie chuti :-)))

  profile image
mercury
13.08.2009 13:46
Výborný recept, ale ubrala by som citrónovej kôry, lebo je príliš aromatická a zakrýva ostatné chute.
  profile image
minutka
04.10.2008 22:18
Naprosto fantasticke jidlo, lehke, snad i zdrave, spousta bajecnych chuti, proste basen! Jen priste malinko prosolim i vydlabana rajcata :-)
  profile image
maggie
02.10.2008 13:44
Veľmi dobrý recept, práve som si na tom pochutila! Okrem troch paradajok som naplnila aj dve papriky, ktoré som predtým 2-3 minúty povarila v slanej vriacej vode. Omáčku som nepripravila vopred, ale som si iba zmiešala zvyšky z paradajok s paradajkovým pretlakom, provensálskym korením, olivovým olejom soľou a trochou vody a obliala som paradajky a spodok misy (papriky nie). Na tri veľké paradajky a dve papriky som použila 150 ml kuskusu a 300 ml vody.
  profile image
Maggie
02.10.2008 13:45
Ešte info - je to Apetit 8/05, str. 27.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005