Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,7 (43x)
20. 8. 2014
Jižanské kuřecí paličky
Apetit
Jižanské kuřecí paličky
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,7 (43x)

Obalování v kukuřičných lupíncích je americkým vynálezem stejně jako křupavé kuřecí paličky. Aby kuře získalo na chuti a bylo dokonale propečené, dopřejte masu lázeň ve zvláčňující syrovátce. Fantastický recept na jižanské kuřecí paličky pro malé i velké.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1087.5 kcal
  • Bílkoviny 85.5 g
  • Sacharidy 12.5 g
  • Tuky 80 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
eva75
14.05.2010 10:52
Tak teda musím říci, že mně to strašně zklamalo !!!
  profile image
Filip
15.03.2008 15:29
Jake to je? Premyslim ze to udelam.
  profile image
Alena
05.09.2007 08:49
Recept se nachází v č.6/06, str.84
  profile image
kamila
09.03.2007 09:23
vynikající, jednoduché, rychlé

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

Porcování kuřete

Škola vaření: Z jednoho kuřete čtyři jídla. Naučte se porcovat a ušetřete

Kupujete pokaždé tu část kuřecího, kterou zrovna potřebujete? Tedy prsa zvlášť, paličky nebo kuřečí čtvrtky zvlášť, skelet na vývar zvlášť? Cenově výhodnější je ale koupit celé kuře a doma jej naporcovat. Umět rozdělit kuře na jednotlivé porce se vyplatí i tehdy, když budete chtít kuře například dusit v omáčce.