Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (8x)
11. 1. 2016
Placky s pomalu pečeným bůčkem po čínsku


Snadné
< 60 min
3,8 (8x)

S papričkami zacházejte opatrně – raději jich dejte méně a další podávejte v mističce zvlášť. Hostům také můžete nabídnout jednotlivé ‚komponenty‘ v mističkách a pobídnout je, ať si placky obloží sami podle libosti. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 - 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 - 8 osob

Na bůček

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7642 kcal
  • Bílkoviny 257 g
  • Sacharidy 249 g
  • Tuky 607 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Eva Lapešová profile image
Eva Lapešová
29.08.2016 23:50

Recept je výborný - nesehnala jsem bohužel narychlo badyán a kasii - nahradila jsem 1 kusem klasické skořice. První recept, kde mi opravdu chutnal čerstvý koriandr - sráží chuť tučnějšího masa. Opravdu moc recept chutnal především mužům a dospělým. Pro mé děti byly chuti příliš intenzivní. Pokud neseženete černý rýžový ocet, doporučuji použít jemnější balsamico.
Chlebové placky doporučuji péct pomaleji na sucho.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.