S papričkami zacházejte opatrně – raději jich dejte méně a další podávejte v mističce zvlášť. Hostům také můžete nabídnout jednotlivé ‚komponenty‘ v mističkách a pobídnout je, ať si placky obloží sami podle libosti.
Suroviny
Na bůček
K podávání
Na recept
- Energie 7642 kcal
- Bílkoviny 257 g
- Sacharidy 249 g
- Tuky 607 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2015/1
Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty
Komentáře
Recept je výborný - nesehnala jsem bohužel narychlo badyán a kasii - nahradila jsem 1 kusem klasické skořice. První recept, kde mi opravdu chutnal čerstvý koriandr - sráží chuť tučnějšího masa. Opravdu moc recept chutnal především mužům a dospělým. Pro mé děti byly chuti příliš intenzivní. Pokud neseženete černý rýžový ocet, doporučuji použít jemnější balsamico.
Chlebové placky doporučuji péct pomaleji na sucho.