> 60 min
5,0
Houbové špízy se salátem z grilovaných paprik a burratou
< 60 min
5,0
Zapečené makarony s hlívou ústřičnou
< 30 min
5,0
Polévka z bílého chřestu s pečenou hlívou ústřičnou
< 30 min
5,0
Salát s chřestem a hlívou ústřičnou
< 20 min
5,0
Spaghetti s lososem, žampiony, hlívou ústřičnou, špenátem a omáčkou teriyaki
< 60 min
5,0
Asijská polévka s hlívou ústřičnou
< 75 min
4,4
Hlívové ragú s krémovou polentou
< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
< 30 min
4,2
Čočkový salát s pečenou cibulí a ricottou
< 10 min
5,0
Chleba s houbami a olivovou gremolatou
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?