Dvojitá porce překvapení! Po nakrojení slaného páje objevíte sekanou, která je navíc plněná vejci. Jeden plátek nikdy nestačí.
Suroviny
Na náplň
Na recept
- Energie 2620 kcal
- Bílkoviny 209 g
- Sacharidy 57 g
- Tuky 191 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11

Recept je z vydání:
Apetit 2019/11
V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.