Okurková omáčka patří mezi skromná jídla, která s oblibou vařily už naše babičky. Postupem času jsme na tento recept trochu pozapomněli a to je velká škoda. Oprašte s námi zašlou slávu okurkové omáčky a uvařte si klasiku, která se báječně hodí k pečenému masu, ale i vařenému vejci.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1155 kcal
- Bílkoviny 46 g
- Sacharidy 161 g
- Tuky 33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: