Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (33x)
18. 7. 2014
Obrácený koláč
Pexels.com
Obrácený koláč
Pexels.com


Snadné
< 60 min
4,2 (33x)

Ostružiny a hrušky vytvářejí jednu z nejbáječnějších chuťových kombinací začínajícího podzimu. Užijte si ji podle našeho receptu!


Nezhasínat obrazovku
4 dílky
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 dílky

Na koláč

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 612.25 kcal
  • Bílkoviny 9.25 g
  • Sacharidy 80.25 g
  • Tuky 26.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Obrácený koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Zuzana Henešová profile image
Zuzana Henešová
25.10.2015 12:43

S odstupem několika let se k němu stále na podzim vracím. Je skvělý!!

  profile image
katerinka
28.11.2008 15:31
Velmi rychly a jednoduchy recept a vysledek je primo excelentni!!

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.