Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (13x)
18. 7. 2014
Mousse a l’orange (čti mus al oránž)


Snadné
< 30 min
4,4 (13x)

Naučte se hezky od základů francouzskou zmrzlinu, přísady měňte podle sezony.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 405 kcal
  • Bílkoviny 21.38 g
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 28.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry

Související články

Zdeněk Pohlreich

Pohlreich bude mít nový podnik. Tentokrát nepůjde o restauraci

Zdeňek Pohlreich po právu patří k ikonám české gastronomie. Vede tři restaurace, píše a vydává kuchařky, produkuje televizní pořady a v současné době ho můžeme vidět v novém pořadu, v němž hledá nejlepší restauraci v Česku. V podcastu Čestmíra Strakatého navíc prozradil, že chystá nový podnik – cukrárnu Dolce by Imperial.