Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,3 (10x)
18. 7. 2014
Mořský ďas s grilovanou zeleninou a pěnou ze slaniny


Snadné
> 60 min
3,3 (10x)

Kombinaci bazalkou vonícího rizota s křupavou rybou a vláčnou zeleninou korunuje nevšední našlehaná omáčka. Jednotlivé položky jsou časově náročnější, ale můžete si je rozfázovat a kromě ryby připravit předem. Dokončení je už velmi rychlé – a výsledek je přímo geniálně chuťově vyladěný!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 512.5 kcal
  • Bílkoviny 35.5 g
  • Sacharidy 33.5 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.