Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,4 (20x)
27. 4. 2008
Grilovaný mořský okoun s pórkem a červeným vínem


< 30 min
4,4 (20x)

První tři kroky lze udělat už ráno. Připravené polotovary nechte přikryté v lednici.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na maso

Na omáčku

Na pórek

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 898.5 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 39.5 g
  • Tuky 69 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Grilovaný mořský okoun s pórkem a červeným vínem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

grilování

Jak na to: první grilování

Už se těšíte na vaření pod širým nebem? Ještě než rozpálíte gril, nezapomeňte na pravidelnou údržbu, která zaručí zdravější jídlo a delší životnost přístroje.