Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,9 (28x)
4. 2. 2016
Minestrone s klobáskami
Apetit
Minestrone s klobáskami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,9 (28x)

Vydatná polévka, kterou můžete podávat i jako hlavní chod. Zachutná, zahřeje a zasytí!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 - 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 - 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5459 kcal
  • Bílkoviny 260 g
  • Sacharidy 410 g
  • Tuky 296 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Daniela Pešová profile image
Daniela Pešová
05.01.2020 12:16

Polévka výborná. Velmi jednoduchá na přípravu, plná zeleniny a zasytí na dlouhou dobu. Na našem stole se určitě objeví častěji.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.

Související články

Da Vinci a minestrone

Leonardo da Vinci byl oblíbený organizátor hostin a slavností a jídlo považoval za umění. Byl ale vážně vegetarián?

Leonardo da Vinci – renesanční génius, který předběhl dobu. Je známý svými uměleckými díly i důmyslnými vynálezy, ale málokdo ví, že měl také hluboký zájem o gastronomii. Bez nadsázky ho můžeme označit za kulinárního experta. Jeho stravovací návyky odrážely jeho životní folozofii, která kladla důraz na zdraví, etiku a estetiku. Co jedl a jaký měl vztah k vínu a masu?