Makronky jsou oblíbené po celém světě, i když Francouzi k nim mají přeci jen o trochu blíže. Dvě mandlové skořápky nejčastěji spojuje ganache, nebo některá z ovocných náplní. Zvolit tu nejlepší náplň do makronek je skutečně velmi obtížné, ale tato malinová mezi naše favority rozhodně patří. Recept na makronky chce už trochu praxi v kuchyni, ale nebojte se vyzkoušet štěstí i jako začátečník.
na cca 35 makronek
Suroviny
na cca 35 makronek
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2630 kcal
- Bílkoviny 43 g
- Sacharidy 254 g
- Tuky 160 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna