Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (3x)
19. 9. 2025
Malinové cupcaky s pomerančovo-cukrovou polevou
Immediate Media
Malinové cupcaky s pomerančovo-cukrovou polevou
Immediate Media


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (3x)

Nevíte, co s poslední hrstí nasbíraných malin? Upečte z nich tyto fantastické cupcaky. Maliny použijete jak do samotného těsta, tak i na finální zdobení. Chcete-li dortíčky dotáhnout k naprosté dokonalosti, servírujte je s crème fraîche a zbylým ovocem.


Nezhasínat obrazovku

Porce

12
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 355.5 kcal
  • Bílkoviny 7.33 g
  • Sacharidy 34.42 g
  • Tuky 20.08 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Lesley Waters, z vydání Apetit Malinové cupcaky s pomerančovo-cukrovou polevou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.