Nádherné barvy, lahodná chuť, expresní příprava... Co víc si přát?
Suroviny
Na polentu
Na recept
- Energie 2620 kcal
- Bílkoviny 81 g
- Sacharidy 223 g
- Tuky 148 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/7
Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.