Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (12x)
18. 7. 2014
Kuře tandúri
Apetit
Kuře tandúri
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (12x)

Vydejte se s námi na kořeněný kulinární výlet do Indie! Kuře tandúri je skvělé kořeněné jídlo, které hravě zvládnete připravit i doma. 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na marinádu

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 233.5 kcal
  • Bílkoviny 23.5 g
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 12.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.