Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (37x)
18. 7. 2014
Indické džaldí-džaldí
Apetit
Indické džaldí-džaldí
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (37x)

„Recept opsal kuchyněmilovný strýc v práci za dob, kdy tam bývalo času víc než nazbyt. Také proto se původní název nejspíš poněkud pokroutil. Koláč si oblíbila celá naše rodina, je totiž: a) nebezpečně dobrý, b) efektní pro návštěvy, c) velmi jednoduchý!“ napsala nám o svém receptu naše čtenářka Ester Brožová.


Nezhasínat obrazovku
8-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 536 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 21.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Dagmar Caletková
15.01.2018 07:46

Tip: do sypké směsi jsem přidala na hrubo nasekané vlašské ořechy a mák (nemletý). Dodalo to nový rozměr. Cukru jsem dala taky míň. Jinak tenhle recept je skvělý tím, že je prakticky bez práce

  profile image
miselka@email.cz
27.01.2016 19:32

Já zase doporučuji přidat špetku soli.

Lenka Pražáková profile image
Lenka Pražáková
23.09.2009 10:57
Celá rodina si na koláči fakt pochutnala, zařazujeme ho do našich oblíbených. Jen byl na nás až moc sladký. Při druhém pokusu jsem dala o polovinu méně cukr a byl bezchybný.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články