Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
0,0 (0x)
15. 11. 2020
Krůtí roláda s medvědím česnekem
Olive Magazine/Immediate Media
Krůtí roláda s medvědím česnekem
Olive Magazine/Immediate Media


Pro zkušené
> 60 min
0,0 (0x)

Počátkem května se sezona medvědího česneku chýlí ke konci, proto si ho vychutnejte ve všech možných podobách – třeba v této lahodné krůtí roládě. Maso je křehké, šťavnaté a krásně provoněné bylinkami. Podávejte s jemnou bramborovou kaší a uvidíte, že se po obědě budou olizovat i ti nejmenší.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 556.5 kcal
  • Bílkoviny 48.5 g
  • Sacharidy 8.75 g
  • Tuky 31.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/5

V květnovém Apetitu najdete recepty na svěží májové menu nebo 5 večeří, v nichž hraje prim křehká a křupavá zelenina. Nechybějí sladké dobroty plné prvního letošního ovoce – těšte se na snadnou šlehačkovou roládu s jahodami či rebarborovou galetku. Hvězdou sezony je v květnu chřest. Čekají vás tipy, jak v kuchyni neplýtvat, a přitom se dobře najíst. Vyzkoušeli jsme za vás nákupy s ohledem k planetě, víme, jak využít do posledního kousku každou surovinu, a o tipy na šetrné vaření i recepty se s námi podělili autoři kuchařky Zachraň jídlo v kuchyni. Veronika Koko Šmehlíková zase čtenářům poskytla bonusové recepty a triky, které se nevešly do jejího televizního pořadu Menu pro Emu. Apetit, napsáno s chutí        

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.