Někdy není čas nebo chuť vařit a v takový okamžik přijde vhod salát. Ideálně nějaký s masovou složkou, která zasytí a dodá důležité bílkoviny. Právě křupavý salát s medovou zálivkou a pečeným krůtím masem je recept, do kterého využijete třeba pečené maso od oběda. My použili krůtu, ovšem stejně dobře bude fungovat i kuře. Pak už jen promíchejte zeleninu se zálivkou a do pár minut máte jídlo plné vitamínů na stole.
4
Suroviny
4
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 376.25 kcal
- Bílkoviny 25 g
- Sacharidy 16.5 g
- Tuky 22 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/1
Leden 2005