Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (10x)
10. 10. 2022
Kroupy se špenátem a mletým vepřovým masem
Apetit
Kroupy se špenátem a mletým vepřovým masem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (10x)

Kroupy se ve vaší kuchyni ještě nezabydlely? Věřte nám, že s tímhle receptem se to změní! Nejen, že jsou cenově dostupné, ale když je správně připravíte, jsou navíc nesmírně dobré. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 3–4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 892 kcal
  • Bílkoviny 90 g
  • Sacharidy 93 g
  • Tuky 29 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kroupy_se_spenatem_a_mletym_veprovym_masem.jpeg

Kroupy – poklad české kuchyně: Jak je správně uvařit a využít ve slaných i sladkých receptech během celého roku?

Kroupy jsou více než jen přísada do staročeského kuby. Díky své vysoké výživové hodnotě, snadné přípravě a univerzálnímu využití by měly být součástí každé kuchyně. Od hutných polévek a nádivek přes moderní varianty na „rizota“ až po sladké pokrmy – kroupy dokážou překvapit. Naučte se je správně připravovat, objevte nové recepty a inspirujte se tipy na jejich využití po celý rok.