Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
5,0 (1x)
29. 7. 2014
Koláč se sójovým masem


< 60 min
5,0 (1x)

Je výborný teplý i vychladlý. A díky tymiánu, cibulce a houbám přímo neodolatelně voní...


Nezhasínat obrazovku
8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 řezů

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 388.75 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 23.88 g
  • Tuky 20.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Koláč se sójovým masem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
gamila
02.02.2010 14:00
koláč je výborný. místo sojového masa jsem dala uzené a moc jsme si pochutnali
  profile image
Leila
18.07.2008 10:09
Recept me zklamal. Doporucuju vymenit predepsane testo za listove. Kolac tak nebude moc suchy a bude vic pozivatelny
  profile image
Mischka
29.01.2008 12:16
Koláč je vynikající! Nikdy bych nevěřila, že sójové maso může pečením získat tak výbornou chuť a konzistenci. Náplně se může připravit více než je uvedeno v ingrediencích.
  profile image
Alena
04.09.2007 16:57
Recept se nachází v č.2/06, str.17

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.