Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (12x)
18. 7. 2014
Mandlovo-rozinkový koláč se sherry


Snadné
> 60 min
4,5 (12x)

Typicky španělský recept – jogurt se hojně používá v maurské kuchyni a z rozinek a mandlí se peče v celém Španělsku. A sherry dodá koláči správný šmrnc.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 740.5 kcal
  • Bílkoviny 15.33 g
  • Sacharidy 65.17 g
  • Tuky 39.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008

Související články