Na skvělou kefírovou buchtu vám stačí jen pár ingrediencí a za chvíli taháte z trouby krásný koláč, který provoní byt a zvedne od televize či hraček celou rodinu. Kefírovka je navíc bez vajíček a tak recept využijete také v případě, že jednoduše dojdou. I přesto je krásně vláčná a s polevou naprosto neobyčejná.
6-8
Suroviny
6-8
Na krém
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1343.17 kcal
- Bílkoviny 12.17 g
- Sacharidy 154.33 g
- Tuky 71 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008