2010/3
01.03.2010
2010/3
01.03.2010
Obsah vydání
- Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.
- 4 originální recepty pro klobáskové maniaky.
- Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!
> 60 min
4,1
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
> 60 min
4,1
Kandovaný zázvor a sirup
< 10 min
3,7
Pikantní čtverečky
< 60 min
3,7
Švestkové šátečky z listového těsta
> 60 min
4,3
Sandra al rosmarino (candát na rozmarýnu)
< 20 min
4,6
Kokosový krém s kiwi
> 60 min
4,3
Mramorová buchta
> 60 min
4,0
Žába v díře
> 60 min
4,9
Thajské krůtí burgery s mangem
< 50 min
3,7
Bešamelová omáčka
< 20 min
4,0
Lilek s parmazánem
< 10 min
4,5
Jarní polévka
< 20 min
4,1
Muffiny s višňovou zavařeninou
< 60 min
4,3
Zasněžená jablka
> 60 min
5,0
Grilovací klobásky zapečené v těstíčku
5,0
Telecí scaloppini na marsale a smetaně
< 60 min
4,4
Tvarohový špaldovo-kukuřičný koláč
< 30 min
4,4
Risotto alla contadina (venkovské rizoto)
> 60 min
4,4
Jehněčí s vůní Orientu
< 10 min
4,5
Okurkový gin fizz
> 60 min
4,0
Makový koláč s meruňkami
4,7
Crema bruciata all’ arancia
< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)
> 60 min
4,5
Obrácený banánový chlebíček
> 60 min
4,2
Plněné zelné listy
< 30 min
5,0