Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (13x)
18. 6. 2019
Jahodová zmrzlina s balzamikovým octem
Apetit
Jahodová zmrzlina s balzamikovým octem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (13x)

Tahle nenápadná růžová kráska skrývá překvapivé tajemství... Balzamikový ocet! Geniální trik, který vám pomůže z jahod doslova vytáhnout to nejlepší. Jemná textura, výrazná chuť a vůně výsledné zmrzliny vám zaručeně učarují.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 1200 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1200 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3901 kcal
  • Bílkoviny 82 g
  • Sacharidy 249 g
  • Tuky 283 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.

Související články