Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (44x)
18. 6. 2019
Dort se smetanovým krémem a pečenými jahodami
Apetit
Dort se smetanovým krémem a pečenými jahodami
Apetit


Snadné
> 60 min
4,6 (44x)

Taky se každý rok nemůžete dočkat, až se na záhonech začervenají šťavnaté jahody? My také ne! Nepropásněte jahodovou sezonu a vyčarujte z úrody neodolatelný dort! Dort se smetanovým krémem a pečenými jahodami snoubí osvědčenou nestárnoucí kombinaci, na které se snad shodne každý. Je jednoduchý, sladký tak akorát a plný čerstvého ovoce. Prostě ideální letní zákusek i narozeninový dort.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 dort
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort

NA PEČENÉ JAHODY

Na smetanový krém

Na ozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8062 kcal
  • Bílkoviny 121 g
  • Sacharidy 447 g
  • Tuky 634 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.

Související články