Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Jablečná marmeláda s ořechy


< 60 min
0,0 (0x)

Není to sice marmeláda v pravém slova smyslu, přesto si ji hned zamilujete. V lednici vydrží až 3 dny... když jí odoláte, výborná je totiž i na toustu spolu se sýrem s modrou plísní.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 511 kcal
  • Bílkoviny 6.25 g
  • Sacharidy 56.5 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Jablečná marmeláda s ořechy

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Meruňkový džem s levandulí

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád ještě nemáte zkušenost, pak pravděpodobně tápete, jaký druh želírovacího přípravku použít. Nebojte se, rozhodně v tom nejste sami!