Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (9x)
15. 12. 2015
Indická omáčka a sladká červená omáčka
Apetit
Indická omáčka a sladká červená omáčka
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (9x)

Udělejte si je pikantní podle chuti.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Indická omáčka

Sladká červená omáčka - verze pro dospělé

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 286.67 kcal
  • Bílkoviny 0.33 g
  • Sacharidy 23.67 g
  • Tuky 20.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.