Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,8 (9x)
11. 1. 2022
Jahodová omáčka
Apetit
Jahodová omáčka
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,8 (9x)

Jahodovou omáčku připravte z dokonale zralých voňavých jahod nebo mimo sezonu použijte mražené. Ty nechte nejříve povolit. Jahodovou omáčku použijte jako přeliv na zmrzlinu, ovocné knedlíky nebo tvarohové nočky. Vyšperkuje také vafle či lívance.


Nezhasínat obrazovku

Porce

470
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

470
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 0.72 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 0.15 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/1

Ještě než se stihneme rozloučit s letošním náročným rokem, vyjde ve středu 16. 12. lednové číslo Apetitu. Doufáme, že díky němu vykročíte vstříc novým výzvám a zážitkům roku 2021 s chutí a úsměvem. Nachystali jsme pro vás recepty na tradiční chlebíčky a další tipy na silvestrovské občerstvení i novoroční menu s luštěninami. Dopřejeme vám ale také poctivou porci vitaminů v podobě citrusů či vyprošťováky, které vás zachrání, pokud to s oslavami trochu přeženete. Společně nahlédneme nejen do nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha, ale i pod ruce talentovaným šéfkuchařům z Ambiente. A život si zaslouženě osladíme luxusními dezerty a snovými poháry. Apetit, napsáno s chutí.