Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,3 (119x)
6. 2. 2017
Houskový knedlík podle Milana Peška
Apetit
Houskový knedlík podle Milana Peška
Apetit


Snadné
< 90 min
4,3 (119x)

Houskové knedlíky podle Milana Peška si zamilujete – jsou jednoduché, nadýchané, zkrátka nejlepší česká příloha k tradičním omáčkám. Přípravy kynutého těsta se bát nemusíte. V podrobném návodě vás provedeme krok za krokem tak, že kynuté knedlíky zvládnou uvařit i začátečníci. Těsto zadělávejte dlouho – mělo by být hladké, nelepivé a zároveň hodně měkké. Hustota se upraví ještě při kynutí, kdy vlhkost vstřebá suchá houska. Pokud použijete čerstvé pečivo, snižte množství tekutiny.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 394.5 kcal
  • Bílkoviny 12.6 g
  • Sacharidy 73 g
  • Tuky 4.8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(119 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření