Stálice letní hitparády? Rozhodně tahle fazolková polévka s koprem! Prázdniny si už bez ní neumíme představit.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 450 kcal
- Bílkoviny 22.75 g
- Sacharidy 33.25 g
- Tuky 23.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7

Recept je z vydání:
Apetit 2020/7
Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.