Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)
23. 8. 2020
Studená okurková polévka s jogurtem a koprem
Olive Magazine/Immediate Media
Studená okurková polévka s jogurtem a koprem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (9x)

Skvěle osvěžující okurková polévka může chutnat pokaždé jinak. Zkuste mátu nahradit petrželkou a přidat trochu estragonu. Asijský švih jí zase dodají lístky koriandru. Pokud máte rádi výraznější chuť, přidejte pár kapek limetové šťávy nebo zázvor. A když ji podáte s kostkou ledu a kapkou olivového oleje, promění se v ideální letní předkrm.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 183.75 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 7.25 g
  • Tuky 8.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/7

Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.