Fazole v kombinaci s chilli a křehkou čerstvou paprikou spolehlivě vnesou do kuchyně (i do žaludku) teplo. Mexické fazole si můžete dopřát s tortillami ale i s chlebem, nebo s rýží. Recept je z konzervovaných fazolí, ale klidně si den předem můžete namočit suché a následně v čisté vodě uvařit.
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1239 kcal
- Bílkoviny 63 g
- Sacharidy 220.5 g
- Tuky 31.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005
Komentáře
Už od začátku to výborně vonělo, sice jsem neměla chilli a limetku, ale skvěle to nahradila sladká paprika a citron. Moc dobré a to normálně papriku nejím