Klasický jahodový džem zkuste ozvláštnit agávovým sirupem. Určitě vám zachutná nejen jako ovocná pomazánka na sladké pečivo a palačinky, ale třeba si ji můžete vychutnat jen tak na lžičku. Jednoduchý způsob, jak si báječné jahody užít po celý rok – i když v trochu jiné podobě.
Na 400 ml
Suroviny
Na 400 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 661 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 149 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: