Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,8 (37x)
18. 7. 2014
Ostružinový džem
Apetit
Ostružinový džem
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,8 (37x)

Ostružiny právě bují na okraji lesa a v každé škarpě – vyžeňte rodinu trhat. Z připraveného džemu se budou všichni radovat celou zimu! Na ostružinový džem vám stačí pouze stejný díl očištěných ostružin a cukru. Pak už jen pořádný hrnec a trochu času. Tak hurá do díla...


Nezhasínat obrazovku
na 1 kg džemu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 kg džemu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2365 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 560 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/8

Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.