Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,9 (17x)
18. 7. 2014
Dort Madame Pompadour
Apetit
Dort Madame Pompadour
Apetit


Snadné
> 60 min
2,9 (17x)

Zuzana Vránová z Prahy nám o tomhle poctivém dortu napsala, že se jí připomněl ve chvíli, kdy četla náš recept na dezert Pavlova. Množstvím žloutků tvoří jeho dokonalý protipól.


Nezhasínat obrazovku
Na 10-12 dílků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 10-12 dílků

Na vymazání a vysypání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9377 kcal
  • Bílkoviny 298 g
  • Sacharidy 479 g
  • Tuky 674 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Zuzana Vránová, z vydání Apetit 2009/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/8

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.