Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (12x)
26. 8. 2014
Dort se sněhovými špičkami


Snadné
> 60 min
4,5 (12x)

Ožehnuté sněhové špičky a kupolovitý tvar pozdvihly tenhle dort mezi kousky, které rodině zaručeně vezmou dech!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na těsto

Na sirup

Na sněhové špičky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1163.75 kcal
  • Bílkoviny 29.75 g
  • Sacharidy 149 g
  • Tuky 44.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Gábina
22.10.2008 11:33
Teď jsem ho vytáhla z trouby, Recept je přesný a jasný, jenom to šlehání nad párou jsem místo 5 minut dělala 10, ale to je možná daný skleněnou mísou. Dort vypadá nádherně.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

Pavlova s mučenkou a jahodami

Sněhové těsto: Dezerty, které oceníte, když vám zbude hodně bílků

Zůstaly vám po pečení bílky? Nevyhazujte je! Udělejte z nich křehké pusinky, dort, roládu nebo dokonalé laskonky. Bílky jsou při pečení často jen „vedlejší produkt“, ale přitom z nich vznikají ty nejkřehčí dezerty. Připravili jsme pro vás osvědčené tipy, jak pracovat se sněhovým těstem, a také výběr receptů, které zachrání každý osamělý bílek, který čeká na svou chvíli v lednici.