Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (6x)
7. 7. 2021
Čtvero příloh k chobotnici
Apetitonline.cz
Čtvero příloh k chobotnici
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Rafinované, a přitom snadné přílohy umocní finální dojem z grilované chobotnice.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA POMERANČOVÉ PYRÉ

NA PAPRIKY

NA BRAMBŮRKY

NA VANILKOVOU PĚNU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2399 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 188 g
  • Tuky 156 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Čtvero příloh k chobotnici

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.