Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Crème brûlée s brandy a ovocem
Apetit
Crème brûlée s brandy a ovocem
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Když krém s lahodnou krustičkou doplníte fíky (mohou být i čerstvé) nebo datlemi svařenými s brandy, získá jeho dokonalost další rozměr.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 775.25 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 31.5 g
  • Tuky 59.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/5

Květen 2008

Související články

shutterstock_727399909.jpg

Crème brûlée jako z pařížské cukrárny: Naučte se vanilkový krém s křupavou krustou, kterou milovala Amélie z Montmartru

Crème brûlée – hedvábný dezert a ikona francouzské cukrařiny klame tělem. Někdo říká, že tím nejlepším momentem je prasknutí tenké karamelové krusty, ale právě tehdy celý zážitek teprve začíná. Pod křupavou vrstvou se totiž ukrývá jemný vanilkový krém, který se doslova rozplývá na jazyku. Připravte si lžičku a ponořte se do světa hedvábné struktury a dokonalého křupnutí.