Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (18x)
18. 7. 2014
Cornish pasty
Apetit
Cornish pasty s hovězím masem
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (18x)

Původně to bylo jídlo horníků v cornwallských cínových dolech. Okraj, za který taštičky drželi, zahazovali – jako oběť pro skřítky anebo proto, že si neměli kde umýt ruce a cín v rudě často provází arzen.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2008.5 kcal
  • Bílkoviny 57.25 g
  • Sacharidy 272 g
  • Tuky 63.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/3

Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.